Thursday, September 28, 2006

Κάτι τρέχει (?)


Φεύγω απ΄τη δουλειά στις 5 κάθε μέρα (σπάνια έχω κάτσει παραπάνω, ως δελτιούχος δεν δικαούμαι υπερωρίες εξάλλου!).

Ακόμα πιο σπάνια βλέπω στο κινητό μου κλήση από το γραφείο όταν δεν δουλεύω (μετά τις 5 δηλαδή). Νομίζω ότι με έχει πάρει ο προϊστάμενος μου 1-2 φορές ως τώρα, στους 7 μήνες που εργάζομαι.

Σήμερα είχα μια κλήση στις 18.40, δεν είχα μαζί μου το κινητό όταν με πήραν. Το περίεργο όμως ήταν ότι δεν με έπαιρνε ο προϊστάμενος ή κάποιος άλλος από τον ημιόροφο, αλλά το νούμερο ήταν από την γραμματεία του 1ου, την γραμματεία γενικής διεύθυνσης!!(1η σταγόνα ιδρώτα). Εννοείται πως τέτοια ώρα η γραμματέας την έχει κάνει, και γενικά τέτοιες ώρες στο γραφείο είναι μόνο υψηλά ιστάμενα στελέχη, και σε εκείνον τον ότοφο συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής!(2η σταγόνα, πλιτς).

Τι τρέχει?? Ποιος μπορεί να με έπαιρνε?? Και κυρίως για ποιο λόγο??
Σκέφτομαι πολλά, στάζουν και οι τελευταίες σταγόνες ιδρώτα! Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν έχω κάνει κάτι χοντρό θα επέμεναν. Αν πάλι κάποιος είναι δυσαρεστημένος από μένα και θέλει να μου μεταφέρει κάποιο μήνυμα (πλιτς!) θα το έκανε από κοντά.

Μ'έχει φάει η αγωνία όμως! Τι θα γίνει άραγε αύριο? :(

Wednesday, September 27, 2006

Routine


7.00 (δύσκολο) ξύπνημα.
7.15 σηκώνομαι.
7.20 μέτρηση, i call the shot και α) τρώω καλό breakfast, φτιάχνω καφέ με τον δικό μου ξεχωριστό και ανάποδο τρόπο or β) αντίστροφα.
7.45 σταματάω να βλέπω νετ και πλένω την μούρη μου και την μασέλα μου.
7.50 ντύνομαι σε λιγότερο από ένα λεπτό και γεμίζω το τσαντάκι του προηγούμενου ποστ με τα απαραίτητα αξεσουάρ (τιγκάρει!).
8.00 φεύγω. Είμαι στο αμάξι. Ανοίγω ράδιο.

Άλλη μια μέρα ξεκίνησε...

Tuesday, September 26, 2006

Intro


Πρώτο post (και παντοτινό)!


Μετά από μήνες ανάγνωσης και δισταγμού
, το πρώτο μου ποστάκι είναι γεγονός... χαιρετώ την κοινότητα λοιπόν..! Ελπίζω να καταφέρω να διατηρήσω το blog ζωντανό... Ακόμα δεν έχω ιδέα τι χαρακτήρα θα έχει.. φαντάζομαι ότι θα 'φτιάξει' χαρακτήρα από μόνο του... παραθέτω και την πρώτη φωτογραφία..(χμ αν μπορεσω τελικα).. περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο....

cheers!