Thursday, November 30, 2006

Post-it!

Αυτο το ποστ ειναι αφιερωμενο στα μαγικά χαρτάκια που με συνοδευουν σε καθε στιγμη της ζωης μου για αρκετα χρονια.
Η αρχη εγινε γυρω στα 16 μου, οταν και μου εφεραν για δωρο ενα απο αυτα τα φοβερα σετακια γραφειου, που ειχε ασορτι στυλο, γομα, filofax, ατζεντα, και φυσικα πολλα μικρα ασπρα τετραγωνα χαρτακια. Ξεκινησα λοιπον να σημειωνω δειλα δειλα διαφορα χαζοπραγματα στυλ να παρω αυτο το παιχνιδι για το Pc, να γραψω εκεινη την κασετα, να ξυριστω (ημουν 16!). Οπως καταλαβαινετε, οταν στα χαρτακια εβρισκε κανεις σημειωσεις ''Πρεπει να πω στην Φανη οτι μου αρεσει, διορια μεχρι τον Απριλη!'' , δεν υπηρχε αντιρρηση οτι ειχαν εισβαλει για παντα σε καθετι που με απασχολουσε.Συνεχισα σημειωνοντας απο τις πιο μικρες εκκρεμοτητες που ειχα, ραντεβου, πραγματα που ειχα δανεισει και δανειζομουν, τραγουδια και cd που επρεπε να βρω, ταινιες να δω, μεχρι καθετι εσωτερικο, απωθημενο, μεγαλο και μικρο, ανεφικτο και ανεκπληρωτο, στοχους, ονειρα, αναβληθεντες αποφασεις.. μεχρι και σημερα. Ως φαν της οργανωσης, ταξης και κατηγοριοποιησης, επεβαλα το καθεστως μου και στα χαρτακια. Υπαρχουν μεγαλα (σε σημειωματαριο) που περιεχουν τα πιο σοβαρα, διαχρονικα, μακροπροθεσμα ζητηματα, και τα μικροτερα για την everyday life :p Μου διωχνει το αγχος οταν καθομαι κατω και σημειωνω κατι, οταν ανα περιοδους καθομαι και κανω revision ειδικα στα μεγαλα. Μηπως ειμαι τρελος? :p Αναρωτιεμαι αν το κανει και κανενας αλλος σε τοσο αρρωστημενο βαθμο..
Αυριο εχουμε meeting και μαλλον πρεπει να φορεσω πουκαμισο.. damn. Αφηστε τον μηχανικο στην λετσαρια και στην ησυχια του.

Wednesday, November 29, 2006

Οι φιλοι μου με φωναζουν χταποδι..

Καλα τους δικαιολογω...

...οπως και αν το δεις...

...its kinda freaky...

Monday, November 27, 2006

Long time, no see...

Ποπο, ποσο καιρος παει που εχω να μπλογκαρω... ενας μηνας και βαλε.. το σκεφτομαι τοσο καιρο, και τελικα σημερα το πηρα αποφαση. Λοιπον αγαπητοι αναγνωστες, im back in town, και εχω να σας ανακοινωσω οτι ολο αυτο το διαστημα δεν εγινε και κατι το συγκλονιστικο.. Τα σημαντικοτερα ειναι τα εξης :


H etairia μου εξαγοραστηκεεεεε... ναι λοιπον ειμ
αστε πουλημενοι! Οχι με την κακη εννοια.. Τωρα αν αυτο ειναι καλο η κακο, μονο αυτος που μας αγορασε το ξερει.. Δουλευουμε πλεον εμμεσα φορ mother Russia..! Εγω ομως στο μεταξυ πηγα ενα ταξιδακι.. οχι επαγγελματικο, μην ακουω βλακειες... αναψυχης! Που? Στο amsterdaaaammm! :) Και για να μην παει ο νους σας στο πονηρο, το μονο που εκανα ηταν απολυτα φυσικο, καθολα νομιμο, και ακρως χαλαρωτικο.. και δεν ηταν σεξ, αρα το βρηκατε.


Να πουμε ομως και 2 λογια για το αμστερνταμ, αν και βαριεμαι απιστευτα να περιγραφω μερη που εχω παει.. Φοβερη πολη, παλια γραφικα κτιρια, μεταμοντερνα αρχιτεκτονικη, πολυ πρασινο, πολλα καναλια, λιγα αυτοκινητα, πολλααα ποδηλατα, πολλοι τουριστες, πολλα φαγαδικα, πολλα κοφι σοπς, πολυ χαλαροι ρυθμοι, πολυ ωραιες γυναικες (αμα κανουν ολη μερα ποδηλατο..), και γενικα multi culti κοσμος. Δε με χαλουσε να εμενα εκει, λες να ξαναρχισω να ψαχνω για ολλανδια ?


Η πλακα ειναι οτι πριν φυγω για ολλανδια, οπου και μολις ειχε μαθευτει το νεο για την εξαγορα στην δουλεια, και τα πηγαδακια εδιναν και επαιρναν για το ποιος θα παρει ποδι, κλπ.. Γυριζοντας λοιπον, παω δευτερα δουλεια, παω να ανοιξω με την καρτα και ακουγεται αυτος ο χαρακτηριστικος ηχος αρνησης 'τρωω πορτα'' που ειχε παλια και στο τηλεπαιχνιδι Κοντρες (τι θυμηθηκα τωρα!). Ομολογω οτι αυτο που σκεφτομουν σαν αστειο για μια (μονο!:p) στιγμη με τρομαξε, αλλα τελικα ηταν απλα μια γενικη βλαβη στο συστημα με τις καρτες..ουφφφ...
Παμε παρακατω.. Κατα τα αλλα οπως τα ξερετε, που δε ξερετε τιποτα δηλαδη, αλλα εν ολιγοις δουλεια-σπιτι-σπιτι-δουλεια.. Α ναι!
Καπου μεσα σε αυτη τη συναρπαστικη περιοδο πηγ
α και στην οφθαλμιατρο για το ετησιο τσεκ απ, να δω αν τα ματακια μου τα μπλε ειναι στην γνωστη τελεια κατασταση.. 6 ωρα εκλεισα ραντεβου, η ωρα ειχε παει 8, και το σκηνικο ηταν εγω να περιμενω επ απειρον σε μια αιθουσα με λιγες καρεκλες-καναπεδες και πολυ κοσμο, πολλους παπουδες και γιαγιαδες που εβλεπαν DEAL και σηριαλ.. what an endless night that was...εφυγα τυφλωμενος απο τα κολληρια κατα τις 10 (!) ακουγοντας καθε ειδους σχολιο για το οτιδηποτε, μεσα απο το point of view της 3ης ηλικιας...
Και 2 εικονες της καθημερινοτητας μου...take care