Wednesday, September 08, 2010

Circle



A perfect (imho) song for a perfect shape.

2 σωματα στην ιδια κυκλικη τροχια. Ξεκινουν απο το ιδιο σημειο, και φτανουν στην μεγιστη αποσταση μεταξυ τους, μονο και μονο για να ξαναενωθουν.
What could be more perfect?

Random thoughts!

2 comments:

memy said...

Σημαντικό ρόλο στην επανένωση των 2 σωμάτων παίζει ο νόμος της έλξης. Η κβαντική φυσική λέει ότι ολόκληρο το Σύμπαν προήλθε από τη σκέψη.Δημιουργούμε τη ζωή μας με όχημα τις σκέψεις μας και το νόμο της έλξης. Όταν αποκτήσουμε συνείδηση αυτού του νόμου, θα αποκτήσουμε συνείδηση του πόσο εκπληκτικά ισχυροί είμαστε…Τόσο ισχυροί ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή μας με τη σκέψη…Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται (τουλάχιστον στη περίπτωση των ανθρώπων :p ). Άρα όταν κάνουμε μία σκέψη προσελκύουμε ταυτόχρονα και άλλες όμοιες της…
Οι σκέψεις είναι μαγνητικές και έχουν η καθεμία τη δική της συχνότητα.Εκπέμπονται στο σύμπαν και προσελκύουν δια του μαγνητισμού όλα όσα βρίσκονται στην ίδια συχνότητα. Σκέψου τον εαυτό σου σαν ανθρώπινο αναμεταδότη ο οποίος εκπέμπει με τις σκέψεις του σε μία συγκεκριμένη συχνότητα.Αν επιθυμείς να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου, άλλαξε συχνότητα αλλάζοντας τις σκέψεις σου…
Αν λοιπόν αυτά τα 2 «σώματα» εστιάσουν τη σκέψη τους στην επανένωση τους, όσο πιο έντονα μπορούν, τότε αυτή θα υλοποιηθεί ακόμα και αν βρεθούν στη μέγιστη απόσταση μεταξύ τους…
Άλλωστε η απόσταση αυτή, πολλές φορές, τρέφει το πάθος.. Σου επιτρέπει να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι…What could be more perfect?
Many random thoughts! :p
Υ.Γ.1 Do you have to let it linger…?
Υ.Γ.2 Οκ, το παράκανα με την ανάλυση, το ξέρω! (και μάλλον καμία σχέση δεν έχει με το post αλλά anyway…), πειράζει? : p

Spyros said...

Ενταξει, η αναλυση σου ομολογω οτι με εχει αφησει αφωνο, και την εχω διαβασει πολλες φορες, οχι επειδη για να την καταλαβω αλλα γιατι με εχει παγιδευσει!!

Εγω ηθελα απλοικα να εκφρασω τον θαυμασμο μου για την κυκλικη τροχια, αλλα εσυ σιγουρα ξεφυγες απο τον κυκλο :)

Οντως απο τις σκεψεις μας γεννιουνται και οριζονται τα παντα, η ελξη ομως δεν νομιζω να περιγραφεται απλα απο εναν νομο, ή εγω ακομα δεν εχω ανακαλυψει ολες τις παραμετρους αυτου του νομου, οπως λες και εσυ, εξου και ειμαι ανισχυρος!
Για να πω την αληθεια, προσπαθω να βρω ενα ψεγαδι στο σκεπτικο σου (οχι με διαθεση να το διαψευσω, αλλα για να κανω τον δικηγορο του διαβολου) και δεν βρισκω! Να μου πεις σε ποια συχνοτητα εκπεμπεις αυτες τις σκεψεις :)

Για το 2ο κομματι της εστιασης, θα συμφωνησω σε ολα, και σιγουρα ειναι τυχερος οποιος εχει βρεθει σε αυτο το σημειο και εχει γνωση οσων λες..

ΥΓ1: Im asking the same question..
ΥΓ2: Ισα ισα, εχει απολυτη σχεση. Σ εμενα φαινεται σαν να πηρες κατι μονοδιαστατο και να το επεκτεινες σε πολλα επιπεδα :)