Tuesday, January 16, 2007

Free of duty


Με το τελος του 2006, εληξε και η αναβολη απ το στρατο που ειχα λογω σπουδων, μετα απο τοσα χρονια! (-μα ποσα πτυχια πηρε αυτο το παιδι? -χμμ οχι και τοσα πολλα :P μαλλον εκατσα κι εγω παραπανω για να τα μαθω καλα...)

Πριν αρχισουν οι στεναγμοι και οι σπαρακτικες κραυγες στυλ 'οχιιιι σπυρο, που θα σε πανεεεε', να σημειωσω με το γνωστο απαθες υφος και το χαμογελο της φωτο οτι no worries, ετσι κι αλλιως δε θα παω..:P (extra σημειωση : οχι, ουτε στη λιστα με τους λουφαδορους ειμαι!)

Κι αυτο χαρη στην ελλειψη μιας τοσο δα ορμονουλας, που με βαζει στην κατηγορια Ι5-τρελοχαρτο... :D

Φυσικα καταλαβαινετε οτι κατι τετοιο δε με χαλαει καθολου προσωπικα γιατι, εχοντας ακουσει απειρες ιστοριες και αποψεις κολλητων/φιλων για τον στρατο, καταλαβα οτι το μονο που θα χασω ειναι εναν χρονο ασκοπης ταλαιπωριας. Ο προβληματισμος μου ομως εγκειται στο οτι 'χαλαει' αρκετους αλλους οταν τους το λεω.

- Case#1 Πρωην συμφοιτητρια με την οποια διαφαινεται αθωο φλερτ με καλες προοπτικες. Ανοιγει συζητηση για τον στρατο, το γυρναμε στο αστειο (η μηπως μονο εγω νομιζα κατι τετοιο?) οπου την ακουω να λεει οτι στο στρατο ψηνονται οι αντρες και ωριμαζουν, κλπ κλπ παντα με γελακια. Απο τη στιγμη που της πεταξα το fact σοβαρεψε, σπαστηκε (u could just tell..) και γενικα το θεμα..'χαλασε'
- Case#2 Που εχει βγει σε πολλα αντιτυπα.. πολλοι γνωστοι να θεωρουν οτι λουφαρω κανονικα, οτι που παω χωρις την απαραιτητη εμπειρια που πρεπει να εχει καθε αρσενικο, οτι με το Ι5 ειμαι marked to the bone..

Προβληματιζομαι γιατι τα παραπανω τα ακουσα απο ατομα που γενικα ειναι αυτο που λεμε open-minded. Φυσικα δε μασαω :b

14 comments:

Anonymous said...

Μη μασάς αλλά κι εσύ βρε παιδί μου λάθος εποχή βρήκες για να ποστάρεις αυτό το θέμα! Βλέπεις τι γίνεται! Και μόλις τώρα έβλεπα Χαρδαβέλλα! ;)

Anonymous said...

Καλε μην τρελαίνεσαι...Ουτε και ο πατερας μου πήγε στον στρατό, επειδή είχαν έρθει από την Κωνσταντινούπολη και είχε Τουρκική Υπηκοότητα... Σιγα τα αυγα... Μια χαρά ψημένος στην ζωή είναι...
Ο στρατός δεν κανει τον άντρα...μην τρελαθούμε εντελώς!!!!

Anonymous said...

Θα κανονισουμε μια Κυριακη να παμε να παιξουμε paintball και μια αλλη μερα θα σου δωσω να φας μαγειριτσα που εχει η γιαγια μου στον καταψυκτη απο προπερσι, επειδη δεν πεταει τιποτα, μια αλλη φορα θα σε κρατησω ξυπνιο εξω στο κρυο ως τις 4 μετα θα σε αφησω να κοιμηθεις 15 λεπτα και στις 4.05 θα σε ξυπνησω παλι.(χαχαχα ποσο κακια ειμαι, θα σου αφησω μονο 5 λεπτα υπνου, καψονι hello!). Και μετα θα σε βαλω να τρως μεχρι να παρεις 10 κιλα, οσο παιρνουν οι περισσοτεροι προικα κατα τη θητεια τους.

Και μετα θα ειναι σαν να εχεις παει.Εξυπνο;

it is said...

Ο στρατός σε ψήνει άμα πας στα 19... κατά τ'άλλα είναι gtp.
Πάντως εγώ θα πάω ειδικές δυνάμεις (για το σκηνικό ομάδα Α και τέτοια...) είμαι μαζόχα τι να κάνουμε?

(παλιοκότα λούφα από το στρατό! μουχαχαχαχαχα)

Spyros said...

Georgia, to ekana epitides gia na prokalesw skandalo :P

Julia, egw symfwnw! sthn symfoithtria pesta, ax...

Misi, hahahaha! Thelw omws kai mia mera na vgoume s ena topiko cafe-bar-club-taverna-pub na kamakwsoume gia na eimai komple

It is, eisai trelos?? eidikes dynameis?

Anonymous said...

Μην χέ που στον στρατό ψήνονται οι άντρες.Άμα είναι έτσι γιατί κυκλοφορούν τόσοι μπούληδες εκεί έξω οι οποίοι και στρατό πήγαν και όλα.Ότι είναι εμπειρία και ότι μαθαίνεις πολλά (όπως ξέρω από προσωπική πείρα βέβαια :P ) να το δεχτώ,αλλά στην τελική αν είσαι άνθρωπος που μαθαίνει,μαθαίνεις απ' τα πάντα,δεν περιμένεις τον στρατό.

Τες πα, όποιος είναι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέει,οπότε σταματώ. :)

Anonymous said...

Ναι γάμα τα... βασικά αφού θα πάω που θα πάω να κάνω κάτι ενδιαφέρον τουλάχιστον...

Spyros said...

Faih, etsi etsi empsyxose me.. basika ayta pou mathaineis amfivallw an einai xrhsima, ektos isws apo to manipulation stis diaprosopikes sxeseis, alla siga ayto to ematha kai sto MBA (haha allo asteio)

it is, ti na pw man... ta theleis kai ta pathaineis :P

Gogo said...

Den to sizitw! Siga pou eixes kamia skasila ti tha poun oi alloi pou den pas strato!
Min eisai koroido, kai den eisai koroido! Afou boreis na to parakampseis, kai nomimws malista, ti skas?

Anonymous said...

Ορμονούλα ακούω.... :-)
Τέλος πάντων, εν ολίγοις καλά κάνεις και δεν πας, αφού μπορείς.
"Τον στρατό πολλοί εμίσησαν, την νόμιμη λούφα ΚΑΝΕΙΣ!"

Anonymous said...

Απο όσους ξέρω όπως μπήκαν,έτσι βγήκαν(δεν είδα καμιά διαφορά στον ανδρισμό τους!) μόνο με κάποια κιλά παραπάνω, με λίγα νεύρα παραπάνω και ένας με καλύτερο κούρεμα!

Spyros said...

Gogo, sir yes sir! Opws diatakste! :D

Pieta, eides ti sou kanei mia ormonoula? :P gets you into/off troubles

Charty, a egw kourea den allazw :)

Anonymous said...

Να στραβώνουν οι άντρες το καταλαβαίνω...Το κοριτσάκι τι σκάλωμα έφαγε;;
Don't worry!Εμείς σε αγαπάμε ακόμα και με λειψές ορμόνες!!!

Spyros said...

Blogaki, afou exw thn agaph sas as pane sto kalo oi ormones kai oi sumfoithtries! :D