Wednesday, February 28, 2007

Μπιζνες

Ειχαμε βγει με τους κολλητους τις προαλλες και αφου αναλυσαμε οσα λεν οι αντρες μεταξυ τους, το ριξαμε και στο επαγγελματικο. The fact is οτι ολοι εχουμε πηξει με τα ωραρια, τους προισταμενους, τις μ@λ@κιες, το αγχος.
Το θεμα ηταν : Υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε μονοι μας ή συνεταιρικα, κατι εξυπνο και πιασαρικο σαν ιδεα, επιχειρηση, κατι που να μπορουν βεβαια να το συλλαβουν οι εγκεφαλοι μας, να ειναι υλοποιησιμο, να μη μας αγχωνει, να μας κανει αφεντικα του εαυτου μας (βασικο) και να μας αποφερει τα απαραιτητα (η και πολλαααα παραπανω :b) φραγκα?
Ελπιζω να μη σκεφτομαι πολυ ιμπεριαλιστικα ή καπιταλιστικα (αν και νομιζω οτι το κανω ως ενα σημειο). Μου αρεσει πολυ οταν το φαντασιωνομαι (!) γιατι
α) εχω ψιλοχοντροπηξει στη δουλεια τους τελευταιους μηνες και χωρις αντικρυσμα
β) αν πετυχει θα ειναι κατι προσωπικο ή ακομα καλύτερα παρειστικο
γ) θα εχει πλακα

Εγω συλλογιστηκα το εξης : στην Ελλαδα καθετι καινουριο ερχεται τελευταιο, σε σχεση με τις υπολοιπες ανεπτυγμενες χωρες, αρα μια καλη κινηση θα ηταν να copiareis κατι που θα δεις εξω οτι δουλευει καλα και να το ξεκινησεις δειλα δειλα εδω.
Οχι και πολυ δημιουργικο, το παραδεχομαι (και ειδικα απο τη στιγμη που η δημιουργικοτητα που χρειαζεται ειναι αυτο που μ αρεσει στο ολο σκεπτικο) but its a start.
Το χετε σκεφτει ποτε? Πειτε μου τις τρελες ιδεες σας να σας τις κλεψω :p

Monday, February 26, 2007

Υπνος

Τετοια μερα και τετοια ωρα, ενα ποστ δε θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο απο ενα tribute στην μεγαλυτερη απολαυση.
Μα υπαρχει καλυτερο πραγμα απ το να πεφτεις νυσταγμενος στο κρεβατι ξεροντας οτι τιποτα και κανενας δεν μπορει να σε σταματησει??
(και υπαρχει χειροτερο απ το να σε σταματαει καποιος?)
Να βλεπεις τι δυναμεις τελικα κρυβει μεσα του ο ανθρωπος, οταν μετα απο 12-13 ωρες καταλαβαινεις οτι μπορεις να κοιμηθεις κι αλλο, κι αλλο, κι αλλοοο....!
Το παραδοξο ειναι οτι ειμαι κατα του υπνου-υπνακου κατα τη διαρκεια της ημερας, τοσο βιολογικα οσο και ιδεολογικα.
Και βεβαια σε αυτη την state of mind που εισαι λιγο πριν το βυθισμα, αλλα πρεπει να παραμεινεις ξυπνιος, συμβαινουν τα καλυτερα.
Βλεπεις τις ταινιες μονταρισμενες με τον δικο σου μοναδικο τροπο, επισκεπτεσαι αθελα σου τον Αγ. Στεφανο και εχεις και μια ολοκληρη ωρα μπροστα σου να τον γνωρισεις πριν ερθει το επομενο τρενο για Μενιδι (#$@!*).
Το καλυτερο ειναι οταν μιλαω στο τηλ. και με παιρνει στιγμιαια ο υπνος (μια φορα με πηρε για τα καλα, και οπως καταλαβαινετε μετα...). Μου συμβαινει το εξης: με παιρνει ο υπνος προφανως για καποια seconds, και οταν 'επιστρεφω' πεταω ασχετες λεξεις και φρασεις για τις οποιες αναρωτιεμαι κι εγω αμεσως μετα γιατι τις ειπα (διοτι δεν καταλαβαινω αμεσως οτι με ειχε παρει ο υπνος). Ή ενω μιλαω, να κοιμαμαι και να ξυπναω ακουγοντας 'Μωρο μου..σε προβληματισα?' ή 'για πες μου τελικα... ναι ή οχι?' Εκει φυσικα καλυτερα να ξανακοιμηθω παρα να απαντησω.

Returning to zombie mode...... brain..... braiiiin....

Sunday, February 25, 2007

Thursday, February 22, 2007

The place to be, the time to be

ή αλλιώς η σημασία που έχουν λίγα δευτερόλεπτα. Η ζωη θα ηταν διαφορετικη.

The place: Thessaloniki
The time: 2003, στο τελος μιας σχεσης
Καιρος: Ελαφρες νεφωσεις, αερας. Κανενα προβλημα, taft, η λακ για καθε καιρο (ασχετο)
Το κτελ μολις εχει αναχωρησει απο την Μοναστηριου, και σκεφτομαι πως θα βολευτω στο καθισμα παρεα με την πικρα για τις επομενες 6 ωρες, οταν χτυπαει το κινητο και εγω δεν το ακουω. Εχει ερθει, εχει τρεξει για να μου μιλησει αλλα δεν προλαβε. Δεν ανταμωθηκαμε παρα μετα απο πολυ καιρο. I don't know what would have happened..

The place: Studio Mega, Ag. Anargyroi
The time: 1999, show time!
Ειμαι στο pre-qualifier του εκατομμυριουχου, αντιμετωπος με αλλους 9 μονομαχους (και κακομοιρηδες φοιτητες, special edition εκπομπη) και πεφτει η ερωτηση:
Καταταξτε ξεκινωντας απο το παλαιοτερο τα παρακατω ροκ συγκροτηματα:
Nirvana
Deep purple
Radiohead
Beatles
Σαυροειδης αντιδραση, στα 3 sec εχω απαντησει αλλα ΔΕΝ εχω πατησει το enter. Αργω λιγο να το συνειδητοποιησω, με τρωει ενας για κατι δεκατα. Κερδισε 5 μυρια, και εγω τον ειχα γμτ arghhhhh


The place: Synoikiako frontistirio
The time: 1996, panellinies
Πριν δωσω μαθηματικα, ειμαι στο φρο για κανενα tip της τελευταιας στιγμης. Ξεθαβω μια ασκηση, παω να την λυσω και μπλοκαρω. Την παλευω αλλα δεν μου καθεται με τιποτα. Τα παραταω και ειμαι ετοιμος να παω σπιτι να δω X-files, οταν στην πορτα πετυχαινω τον γκουρου μαθηματικο. Το και το, μου την λυνει. Στις εξετασεις πεφτει μια πολυ παρομοια και αντι να παω Πατρα μενω εδω, στο ε μου που (geek καταστασεις και δεν συμμαζευεται)

The place: Panormou
The time: 9.09, today
Διασχιζω εναν καθετο, ενα φορτηγο ειναι ακινητοποιημενο. Κοιταζω στο βαθος δεξια (δε σας λεω τι), και ακουω φωνες, ενα χερι στον ωμο μου. Γυριζω μπροστα, στα 10 εκατοστα ειναι το θυμωμενο φαναρι του κοκκινου τρακτορα που ακομα κουνιεται πανω κατω απο το αποτομο φρεναρισμα, ο οδηγος δεν με ειχε δει. Κι ετσι γραφω αυτο το ποστ :P

Tuesday, February 20, 2007

Ο νομος της παγκοσμιας θελξης

9 στους 10 που ερχονται με search στο μπλογκ (ως τωρα παντως εχουν ερθει 5), ψαχνουν για θελξη φωτό
Ε κριμα ειναι οι καημενοι..
(ρε σεις ειμαι στις καλες μου σημερα, γι αυτο)

No smoking in da houze

Καπνιζω αλλα δεν το κανω θεμα. Αυτο σημαινει οτι οι δικοι μου δεν το ξερουν (ή ετσι νομιζω εγω) και δεν χρειαζεται να το μαθουν, καθοτι αν το μαθουν θα αρχισουν το πολυ μεγαλο πρηξιμο, διοτι το τσιγαρο ειναι λιγο τζιζ για την περιπτωση μου (μην αρχισει κανενας αλλος, τον εφαγα :b). Ετσι λοιπον, εχω φτασει στα 28, να παιζω hide and seek με τα marlboro στο σπιτι, και οποτε βρισκω ευκαιρια να το απολαμβανω στα μουλωχτα.
Μια τετοια μουλωχτη στιγμη ηταν και την κυριακη τα ξημερωματα, με ανυπερβλητη αναγκη για 2-3 τσιγαρα, if u know what i mean. Βγαινω κι εγω σαν το cool φαντασμα (ζακετα με κουκουλα) εις τον κηπον, μπροστα στην εξωπορτα, και τα κανω εκει (τα τσιγαρα).
Ξυπνωντας το επομενο μεσημερι, οι μισο-υποψιασμενοι γονεις κανουν την παρατηρηση κι εγω πρεπει να ξεκαρφωθω και να διωξω την προσοχη απο πανω μου. Δηλωνω κι εγω λοιπον οτι κατι ακουσα, κατα τις 6 θα ταν, θορυβο στ αυτοκινητο, και την εξωπορτα να ανοιγει. Αυτο ηταν. Στην γειτονια ειχαν εμφανισθει πλεον οι ληστες-χαρμανια, οι κλεφτες που το συζητανε πρωτα βρε αδερφε κανοντας κανα τσιγαρακι στην πορτα. Αναλυσεις και προβληματισμοι για το θεμα αναμεσα στο σοι, γιατι ειχαμε και τραπεζι. Οι απεναντι γειτονες ειδοποιηθηκαν. Η εξωπορτα κλειδωθηκε για 1η φορα απο τοτε που θυμαμαι την υπαρξη της. Εγω θα πρεπει να προσεχω (μενω στο διπλα σπιτι απο την υπολοιπη φαμιλια, πιο κοντα στον κινδυνο) και αν ακουσω κατι να φωναξω πατερα και αδερφο(<-εδω γελαω, θα πω μονο οτι ο αδερφος μου εχει παρατσουκλι ντεκορ) για να κανουμε ντου ολοι μαζι. Ρε μηπως με εχουν παρει χαμπαρι και με δουλευουν ολοι?
Oh whatever. Τσαφ.

Friday, February 16, 2007

Work it

Σήμερα κλείνω ένα χρόνο και μια βδομάδα στην δουλειά. Ειναι η 1η μου full-time (και ενίοτε και superfull-time) δουλειά. Εχω να δηλωσω τα εξης :

- Χαιρομαι που μετα απο ενα χρονο, τα πηγαινω με ολους καλα, δεν εχω διαπλητισθει με κανεναν, μου λενε καλημερα ακομα και τα πι σι.

- Εχω δει περισσοτερες φορες τον γενικο διακοπτη παρα τον γενικο διεθυντη (τον οποιο εχω πετυχει μονο μια φορα τυχαια κι ας ειναι εναν οροφο πανω)

- Η aspect of the savra που εχω, μ εχει κανει περιζητητο διαμεσολαβητη και συμβουλο στις αψιμαχιες. Ενιωσα περηφανα οταν ο προισταμενος μου υστερα απο ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΥΓΑ που ειχε με αλλον, μου ειπε : Για πες μου εσυ Σπυρο, που εισαι ηρεμος και λογικος ανθρωπος, δεν εχω δικιο? (ειναι μια... ο προισταμενος) Εγω φυσικα απαντησα με τον δεοντα τροπο

- Οι γυναικες ειναι λιγες και καλες (παλι καλα, συνηθως ειναι λιγες και δε βλεπονται). Κανεις δε φλερταρει μαζι τους γιατι τρωει τρελο κραξιμο και δουλεμα απο εμας, τους υπολοιπους καφρους

- Παιζω την καλυτερη μπαλα απ ολους, μπου χαχαχαχα! (αυτο ανεβαζει πολυ το status αναμεσα στους αντρες)

Tuesday, February 13, 2007

Πιασε πετα σοκοφρετα

Εγω πηρα την σοκοφρετα απο την proserpina. Πρεπει λεει να την φαω, και να πεταξω αλλες σοκοφρετες σε αλλους.

1) Φτια(χ)νω τον νες μου με εναν μοναδικο και ιδιαιτερο τροπο. Ζεσταινω την κουπα με σκετο νερο in the microwave. Μολις ζεσταθει, προσθετω μια κουταλια καφε και ανακατευω κυκλικα με σταθερη ταχυτητα (της εχω δωσει και ονομασια : 1/3 ταχυτητα). Απαξ και διαλυθει απο την επιφανεια και ο τελευταιος κοκκος καφε, γρηγορα βαζω λιγη ζαχαρι(νη) και ανακατευω για περιπου 30 sec σε ταχυτητα 2/3. Με την παροδο των 30 sec γρηγορα προσθετω γαλα και ανακατευω για λιγο ακομα, μαντεψτε σε τι ταχυτητα (full throttle). Εννοειται πως οταν βγαινω εξω για καφε σπανια παιρνω νες, και οταν παιρνω τον πινω με κατσουφιασμενη μαπα.

2) Μισω τα γαλλικα (που εμαθα με το ζορι οταν ημουνα μικρος), την Γαλλια και τους Γαλλους. Λατρευω τα αγγλικα, την ισπανια και τις ολλανδεζες.

3) Ειμαι πολυ τεμπελης και αφηνω τα πραγματα τελευταια στιγμη. Επισης λειτουργω πολυ αποδοτικα σε μεγαλη πιεση χρονου. Ο συνδυασμος αυτων των 2 με κανει και επιβιωνω! Αν ελειπε το πρωτο θα ειχα παει απο αγχος. Αν ελειπε το δευτερο θα ειχα παει απο πεινα (λεμε τωρα).

4) Δεν πεταω πραγματα που εχουν παλιωσει. Κραταω τα παντα σε μεγαλες κουτες.

5) Σε αντιπαραθεσεις και εντασεις ειμαι ψυχραιμος, ηρεμος και απαθης σε βαθμο αηδιας. Οι φιλοι μου με φωναζουν και σαυρα εκτος απο χταποδι. Παραμενω ετσι μεχρι ο αλλος να παραδεχτει οτι εχω δικιο ή να με βαρεσει.

Να δω τωρα σε ποιους θα την πεταξω. Πρεπει να μην ειναι αυτοι που διαλεξε η proserpina και να με διαβαζουν...Χμχμ.. Τι? πως? δεν υπαρχει καποιος με αυτα τα κριτηρια?

Καλα κατι θα γινει! Διαλεγω εσενα πικατσου! Οχι λαθος.. Πεταω παγωμενες σοκοφρετες-τουβλα στους :

It is
Astarti
Joanna
Julia
Gogo

(egine klirosi, honestly)

Τσουρεκια

Το σου κου βρεθηκα για 24 ακριβως ωρες σ αυτην την ποιητικη και ερωτικη πολη, που αποπνεει εναν υγρο ρομαντισμο και κρυβει παθη και ενοχα μυστικα στα πεπλα της... μ@λ@κιες!! ναι, την συμπρωτευουσα εννοω, και πριν φαω κραξιμο, να πω οτι απο αυτη την πολη εχω τις ωραιοτερες αναμνησεις της ερωτικης μου ζωης (αιωνια η μνημη της), αλλα αυτη τη φορα IT REALLY SUCKED MAN, εφαγα ηττα, ξενερα, και ολα τα σχετικα. Για να κρατησω το προφιλ του σκληρου που καλλιεργω επιμελως τοσο καιρο, θα προσπερασω το γεγονος, και θα διαγραψω τις 10 απο αυτες τις 24 ωρες, παραθετωντας φωτος και report απο το φοβερο..


Θα μου πεις, καλα ρε φιλε, ποσο ανωμαλος εισαι, στο πετ φεστιβαλ πηγες να εκτονωσεις την πικρα σου? Προλαβαινοντας και αυτο το κραξιμο, να πω οτι το super αυτο event ηταν και ο λογος για τον οποιο ανεβηκε ο κολλητος (μολις ανοιξε πετ-σοπ) και με εψησε και εμενα. Για να ξεχαστω κι εγω λοιπον, μια και δυο, ξεκιναμε για την εκθεση. Ακολουθει το μικρο φωτορεπορταζ :

Αυτα ειναι τα λεγομενα κουνελια-νανοι. Τετοιο πετ παρηγγειλα στον κολλητο. Ταιριαζουμε, μου μοιαζει (το κουνελι, οχι ο κολλητος). Ειναι ησυχο το καημενο, γλυκουλι, τρωει λιτα, δεν πολυκουνιεται, δεν πολυμιλαει, σε κοιταζει με απορια. Επισης κανει κ πολυ μικρα κακακια (αυτο το χαρακτηριστικο δεν ανηκει στην κατηγορια ομοιων με εμενα ιδιοτητων). Επισης ετσι βγαινει και το ονειρο του Theo με τον κουνελο (για οσους bloggers εχουν διαβασει το ποστ του).

Μα ελεος ?! Σε κατι που μου θυμισε αγχονη, ντραμς, μηχανη αρμεγματος (την ειδα στο φεστιβαλ, δεν εχω σπιτι μου) ειχαν εναν σκυλο και τον εβαφαν ολη μερα.. το ενα ποδι σωμον, το αλλο ροζ, το κεφαλι γαλαζιο..

Μας τον δινετε να γαβγιζει και οταν βγαινει νιαουριζει.. lol οτι να ναι

Οι 2 τυποι απο πανω εχουν τις πιο αστειες φατσες πουλιων που χω δει.. και δε νομιζω οτι ερχονται απο το κομμωτηριο τσιου-μουου, πρεπει να ναι το φυσικο τους! Τα ματια τους δε φαινονται και ειναι σαν να χουν βαλει λακ

Φτου τους! Πρεπει να ναι τρεντι το ξεπουπουλε στυλ, δε μπορω να εξηγησω διαφορετικα γιατι να εφτασε η εξελιξη στα παραπανω πετουμενα!

Φευγοντας πηρα 5 απο τον Τερκενλη. Θελει κανεις? Well too late :P

Friday, February 09, 2007

Blogs

(βιαστικο ποστ του ενος λεπτου, παμε!)

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS : Ειναι φοβερο ποσες διαφορετικες διαβαθμισεις και χρωματα εχει τελικα το χιουμορ :)

Thursday, February 08, 2007

Φωτια στα μπατζακια μας

Εχω βγει στους δρομους, πρεπει να μαι καπου Πατησιων, για να αγορασω μια τσαντα(!). Μπαινω σ ενα μαγαζι, απεξω βιτρινα με λαμε ασημι κορδελες. Περιεργο μαγαζι. Ολο το μαγαζι γεματο με στοιβες απο παλια βιβλια, ψηλες και χαμηλες, γεματο ομως! Και 2 πωλητριες, μελαχροινες στυλ κουλτουρε με το αναλογο γυαλακι.Μμμμ σκεφτομαι.. Εχει κι ενα παταρακι το μαγαζι, που εχει κοσμο, βλεπω να εχει και κατι τσαντες κρεμασμενες. Behold! Προσπαθω να σκαρφαλωσω στο παταρι γιατι δεν ειχε σκαλα, με βλεπει να αγκομαχω η μια μελαχροινη και μου κανει ποδαρακι (lol!). Ανεβαινω, εχει εναν παγκο με παπουτσια, και ο κοσμος ειναι νεαρα ζευγαρια που κανουν το εξης κουλο : οι γκομενιτσες να ειναι ολες ξαπλωμενες ανασκελα, να ειναι σε αφασια, σουπερ τρεντι, να μιλανε ολες στο κινητο και να καπνιζουν και οι δικοι τους να πηγαινοερχονται δοκιμαζοντας τους παπουτσια.. Παω στις τσαντες, δε βρισκω κατι του γουστου μου (αχ καλε τιποτα δεν εχει). Βλεπω μια η οποια θελει να καπνισει και προσπαθει να αναψει το τσιγαρο αναποδα, το φιλτρο δεν αναβει, αυτη προσπαθει πολλες φορες, ματαια, την καταλαβαινω, το εχω δοκιμασει κι εγω. Θελω να κατεβω μονος μου απ το παταρι, ισορροπωντας επικινδυνα πανω στις στοιβες. Φευ! Συνειδητοποιω οτι κραταω απο ενα τσιγαρο στο καθε χερι. Για να μην τσακιστω, στηριζομαι σε μια στοιβα και μου πεφτει το ενα τσιγαρο. Επεσε σε ενα βιβλιο! Γρηγορα κατεβαινω και το φυσαω για να σβησει αλλα αντι να σβησει φουντωνει κι αλλο και αρπαζει ολη η στοιβα (με καταλαβαινω, το εχω ξαναδοκιμασει κι εγω). Τωρα τι κανουμε, κοιταζω πισω, οι μελαχροινες δεν το εχουν καταλαβει ακομα! Ωραια, με το ενα χερι προσπαθω να γεμισω ενα ποτηρακι μικρο με νερο, το ριχνω στην φωτια, σβηνει το ενα βιβλιο, ειναι το 'αρωμα', μαλακια γιατι το εχω διαβασει. Φουντωνουν κι αλλες στοιβες, καπνος παντου, εγω το αλλο τσιγαρο στο χερι, οι μελαχροινες κοιτανε προς τα εδω, μαλακια!, κανω μια ρουφηξια, ξυνω το κεφαλι μου, σκεψου κατι!, αρχιζει να χτυπαει ο συναγερμος....

Αργησα να ξυπνησω σημερα :(

Wednesday, February 07, 2007

Hits 1996

Κοιτα συμπτωσεις. Κασετα εβαλα μοστρα για το προηγουμενο ποστ και σημερα βρεθηκε μπροστα μου η κασετα-θρυλος, γραμμενη και μιξαρισμενη ειδικα για την 5ημερη απο εμενα! (τοτε ημουν γνωστος -σε μενα και στους φανταστικους μου φιλους- και με το πρωτοτυπο dj spyros - στην κασετα πανω γραφει και in the mix, omg, i was pathetic). Οχι να το παινευτω αλλα ειχε κανει θραυση και ολο(ι) αυτη παιζαμε!(την κασετα). Μιλαμε για ΤΟ(Ρ) playlist: (ετσι να μαθαινει ο νεος)

- Macarena, Los del Rio (ερωτευμενος με τα κοριτσα του videoclip, pathetic x2)
- Let me be your fantasy, Baby D (super!)
- Gangsta's Paradise, Coolio
- This is how we do it (δε θυμαμαι ποιος)
- Boombastic! Shhhhaggy!
- California love (2pac, RIP)
- The rhythm of the night (μια μαυρουλα)
- Missing, Everything but the girl (ενταξει, αξεπεραστο κομματι)
- Set you free, Planet soul
- Higher state of conciousness, Wink (τρελο hit)
- Children, Robert miles

Γιατι το αφησα το dj-λικι?

Monday, February 05, 2007

Super hero


Απο μικρος σκεφτομουν οτι αν ημουν υπερηρωας, θα θελα να εχω υπερφυσικα δαχτυλα που θα μακραινουν και θα πιανουν τους παντες (κι αυτο γιατι ολοι με κοροιδευαν για τα δαχτυλα).

Οπως αυτον που με δροσισε το πρωι στην πανορμου (με το αμαξι του)... argh

Εσεις τι θα εισασταν?

Friday, February 02, 2007

Σκεψεις

Καθε παρασκευη, στο τραινο που παιρνω απο το εξωτικο Μενιδι για να παω κεντρο, ανεβαινει κι ενα φοβερο πιτσιρικι με την μαμα του, και μαλιστα κανουν την ιδια διαδρομη με μενα εως την Πανορμου. Η μικρη εχει απιστευτη φατσα και μου φτιαχνει την διαθεση μονο που την βλεπω να μιλαει με ασχετους και να ρωταει. Μπορω να υιοθετησω ενα και να το εχω μονο τα πρωινα?

Περπατωντας την Σεβαστουπολεως ακουσα μια γιαγιουλα να ρωταει τους περαστικους κατι για 'βοηθηστε με' και για 'ερυθρο σταυρο' και ηταν απελπισμενη. Σκεφτηκα αμεσως οτι ρωτουσε που ειναι ο ερυθρος σταυρος, δεν της ελεγε κανεις, που εχουμε φτασει πια,κλπ. Μολις πλησιασα, μου ειπε οτι θελει λεφτα να παει στο χωριο, εχει το παιδι της στο νοσοκομειο με δε ξερω κι εγω τι,κλπ. Ειπα κατι ευγενικα και εφυγα κι εγω....

Διαβασα για τον Χριστοδουλο οτι κατηγορουσε τους φοιτητες που διεκοψαν την λειτουργια στο εκκλησακι της πολυτεχνειουπολης. Δηλαδη δε φτανει που εφτιαξαν ναο μεσα στο πολυτεχνειο (ιεροσυλια.. ως προς το ιδρυμα εννοω), δεν περιμεναν τετοιες αντιδρασεις και τωρα φωναζουν?

Αυτα.